Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 10:00
Early check-in: 10:00 (+4000 Ft/szoba)
Late check-out: 14:00 (+4000 Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.
Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül.
Késői elutazás díja 12.00 óra után 4 000,- Ft / szoba, 17:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 350,- Ft/ fő/ éjszaka.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

Garancia

A szobafoglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - bankkártya adatok megadását vagy előleg fizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Általános lemondási feltételekMinden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 7. napon 16:00 óráig. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szállásdíj kerül felszámításra.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételekhttps://klebelsbergkastelybudapest.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek.html

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, átutalással, illetőleg internetes oldalon keresztüli bankkártyás fizetéssel. Egyéb fizetési módok a helyszínen: Széchenyi Pihenőkártya, szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételekhttps://klebelsbergkastelybudapest.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek.html

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Ellátás

Büféreggeli: szállodánk éttermében bőséges büféreggelit kínálunk vendégeink részére.


DohányzásA szálloda minden szobája nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolásaA szállodában házi kedvenceket korlátozott számban és feltételekkel, előzetes egyeztetést követően tudunk fogadni, melynek díja: 4.000 Ft / kisállat / éj (13 EUR). A kisállatok számára ellátást nem biztosítunk. Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szálloda étterme háziállatokkal nem látogatható.

ParkolásSzállodánk szabadtéri, zárt, kamerával megfigyelt parkolóval rendelkezik, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket.
A parkoló használata szállóvendégeink részére díjmentes.

InternetA szálloda recepcióján és szobáiban korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!